MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN KURIKULUM DAN PELANCARAN PROGRAM ICU

Majlis Anugerah Kecemerlangan Kurikulum telah diadakan pada 10 Mei 2014 bertempat di Dewan Sanggar Wacana SMK BBST. Majlis ini telah dirasmikan oleh Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah Sepang, En Mutalib bin Tomran.

Objektif diadakan majlis ini adalah untuk memberi pengiktirafan kepada para pelajar yang telah mencapai kejayaan yang cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2013, PMR, SPM dan STPM.

Serentak itu juga, satu program ICU telah dilancarkan dan dirasmikan oleh Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah Sepang. Program ICU ini merupakan program yang menerapkan nilai-nilai murni dalam diri warga SMK BBST yang boleh mendorong warga SMK BBST untuk lebih bersikap positif dan seterusnya mencapai kejayaan. Logo dan nyanyian tema ICU juga telah dipertonton dan diperdengarkan kepada para hadirin. ICU bermaksud “Saya Jumpa Awak”, “Saya Cakna Awak”, “Saya Sayang Awak” .

Warga SMK BBST boleh melayari platform 1Bestarinet VLE Frog masing-masing untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut berkaitan dengan program ICU ini.

DSC_0107

Untitled9

Untitled10

DSC_0227

DSC_0408

DSC_0481 (1)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s